Over ons

Categorie:
Land:
Regio:
Wijnhuis:
Druif:

Wat begon met een paar wijnen is nu uitgegroeid tot serieuze “hobby”

Grapelife is in november 2021 ontstaan door een enthousiaste goede ondernemer (tevens hobby wijnboer) en een gedreven wijnkenner.

Uit deze hobby en de passie voor wijn zijn we een stap verder gegaan. Door de leuke contacten die reeds hadden opgedaan in jaren voorafgaand en tijdens onze horeca ervaring met diverse wijnleveranciers in binnen en buitenland hebben we besloten om onze eigen wijnhandel te starten.

Wat begon met een paar wijnen is nu uitgegroeid tot serieuze “hobby”. Samen met diverse partners richten wij onze aandacht op kleine wijnboeren en wijnboeren die onder speciale omstandigheden hun wijnen produceren.

Inmiddels werken we met 80 wijnhuizen over de hele wereld en is het assortiment uitgegroeid tot meer dan 700 wijnen.

Wij geloven in reizen en in smaken ontdekken, ontdek je eigen smaak en vertrouw op je eigen ontdekking!

Grapelife, Trust your own taste!

Proeflokaal

In het vestingstadje Grave, Noord Brabant, ligt het voormalige Arsenaal. Een mooi monumentaal pand uit de 16e eeuw waar nu het inspiratiecentrum Nidum in is gevestigd. Nidum, latijns voor “nest”, is een broedplaats voor inspiratie op het gebied van wonen, lifestyle, events en culinair genieten. Voor meer informatie neem ook eens een kijkje op www.nidum.nl

In dit prachtige centrum is ons proeflokaal gevestigd. In dit proeflokaal bieden wij de mogelijkheid om proeverijen te organiseren en kennis te maken met ons assortiment.

Proeverijen verzorgen wij geheel op maat en stemmen wij graag met u af. Uw ontdekkingsreis gaat altijd anders dan die van andere reizigers.

Op basis van uw wensen houden wij rekening met budget, thema, landen, druivenrassen etc. Deze proeverijen zijn te boeken vanaf 6 tot maximaal 15 personen.

Tijdens de openingsdagen van het naast ons gelegen restaurant Ovum kunnen wij ook wijn – spijs avonden organiseren.

Item added to cart.
0 items - 0,00