Onze diensten

Categorie:
Land:
Regio:
Wijnhuis:
Druif:

Wijnleverancier

Horeca

Met onze jarenlange ervaring als ondernemer en sommelier in de horeca zijn wij uw partner als wijnleverancier. Met een uitgebreid assortiment van ruim 700 unieke wijnen helpen wij u mee om uw gasten te verrassen. We gaan graag samen op zoek naar de juiste wijnen voor jullie als zaak, die zoektocht, dat is voor ons de allerleukste uitdaging! Daarbij kijken we ook naar de mooie wijn – spijs combinaties die er te maken zijn. Moeite bij het maken van de wijnkaart? We doen dit graag samen met een goede wijnproeverij inclusief mini cursus!

Particulier

Wie gaat er met ons mee op ontdekkingsreis? Wij helpen graag met het vinden van de allermooiste wijnen van de wereld! Van kleinere wijnhuizen en unieke wijngebieden, tot de wel bekende namen van topwijnen. Zo hebben al onze wijnen een mooi verhaal. Laten we op zoek gaan naar de smaak die bij jou past!

Trust your own taste!

Sommelier Service

Even geen zin om na te denken over de beste wijn bij uw gerechten? Geen probleem! Stuur ons uw menu toe en wij sturen u een vrijblijvend wijn – spijs advies.

Wilt u de wijnen even proeven, maak dan een afspraak voor een proeverij in ons wijnproeflokaal in Grave!

Sommelier for a day

Als horecaondernemer herkennen wij het maar al te goed, soms heb je gewoon even een extra handje nodig om die wijnen onder de aandacht te brengen bij je gasten.

Heb je behoefte aan een extra boost in de verkoop van je wijnen, of gewoon even een extra handje tijdens een drukke avond om de wijnen te verkopen dan staan wij voor je klaar. En dan niet op een stoffige manier, maar dat natuurlijk op de spontane en frisse Grapelife manier!

Ook helpen onze sommeliers je graag mee met het brengen van wijnkennis onder jullie personeel!

MaximeHuusen

Maxime is al jaren werkzaam in de horeca en heeft een grote liefde voor wijn ontwikkeld.

PhilippBroere-bw
MaximeHuusen

Maxime is al jaren werkzaam in de horeca en heeft een grote liefde voor wijn ontwikkeld.

PhilippBroere-bw
Item added to cart.
0 items - 0,00